fredag 22 november 2013

Städ och tvättdag!

Ja idag har det blivit en dag fylld av hushållssysslor kan man säga. Började med att tvätta några maskiner. För att sedan dammsuga hela huset och inte klokt vad det blir dammigt i sovrummet av någon anledning. Mitt sovrum känns inte så bra än är bara en säng där vet inte vad man ska hitta på. Har inga tankar om hur det ska se ut. Men det kommer väl så småningom.
Har även hunnit med att baka idag. Denna gång blev det en sockerkaka. Så nu har man nåt gott till kaffet senare ikväll.
Grundat ena sidan på dörren idag med så ni hör jag har hunnit med mycket saker idag.
Känns som man sparar alla saker man ska göra på ledigheten till de sista dagarna. Men snart är det dags för jobb igen. Nu blir det julbord ombord på båten som gäller. Får väl se var man hamnar på för station denna gång. Vore skoj att hamna på förberedelse av buffen denna gången. Men det är väl som vanligt samma personer som hamnar där. Bara för att hon inte vill vara någon annanstans. Vore skoj om hon hade frukost denna gången. Men då gnäller hon att hon inte kan sova. Det blir svårt att somna så tidigt på kvällen för man ska gå upp tidigt.
Jag säger bara låt det gå två dagar så sover du nog sedan efter ha gått upp mitt i natten. Fattar inte varför en del ska ha fördel var man ska vara och jobba.
Nu blir det lite middag för att sedan grunda andra sidan på dörren. Ha det bra så hörs vi av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar