lördag 22 november 2014

Stolrenovering klar

Idag var det kallt när man vaknade. Rimfrost på gräsmattan och minus 2 grader. Var ute igår och räfsade lite löv och lämnade kvar några högar som jag skulle ta idag. Var lite konstigt att ta upp halvfrysta lövhögar men det var lättare att hantera då de inte blåste av skottkärran.
Nu har jag gjort färdigt mina stolar och de blev jättebra så nu ska jag bara se om jag kan få de sålda. Får jag ta tag i efter mitt nästa jobbpass.
Snart är det jul också så nu får man börja kolla efter julklappar och fixa lite julstämning här hemma med lite stjärnor och annat.
Slipade för att målas.

Baksidan på sits och ryggstöd målat.


Första målningen gjord med kopparfärgen som heter cayenne

Färdigklistrat med dekorplasten svart marmor


Färdig stol
Tycker de blev himla bra. Nu är det bara hoppas man får dem sålda också ska fundera ut vad jag ska ta för dem. Ni får ha koll på sidan här om och när jag får dem sålda.
Ha en trevlig kväll på er där ute.

söndag 16 november 2014

Söndag med regn=innedag!

Idag när man slog upp de blå så var det en riktig ruskdag, regn och blåst. Så blev att vara inne.
Tog lite kaffe i soffan och tittade på lite sport från vinterstudion är en sådan sak som man kan slötitta på.
Har börjat med ett nytt projekt i dagarna nämligen mina industristolar. Isärtagning och slipning gjordes igår. Nu har jag målat lite grann på sitsen och ryggstöd ska sedan klä in dem i dekorplast.
Ska ta lite fler bilder under arbetet så ni får se. Nu har jag bara bilder på hur de såg ut innan.


Isärtagna och slipade.
Annars så har jag grundat färdigt en dörr till andra sovrummet så snart dags för första omgången av den vita färgen. Karmen har jag redan målat färdigt så där ska gångjärn sättas tillbaka.
Får börja med fönstret i dagarna nu när det inte är minusgrader så går det nog bra att måla.
Fortfarande har jag inte tänkt ut hur jag ska ha det i rummet. Men det lutar åt en fondvägg med tapet och måla resten av väggarna. Sedan ska jag bara komma på hur jag ska gör med garderoberna.
Nu är det dags att fixa till lite middag så ha det bra på er så hörs vi.