onsdag 27 januari 2016

Nya annonsörer!

Hej på er ute i stugorna, hoppas allt är bra med er. Själv är det kanonbra. Har tagit det lite lugnt här hemma denna ledigheten. Målat färdigt dörren och nästan fönstret också. Annars har jag mest tagit det lugnt. Kollat lite film och läst litegrann.
Vet att jag varit dålig på att uppdatera bloggen men som sagt det har inte hänt så mycket hos husfixaren. Men det kommer jag lovar.
Jag har dock hittat lite nya annonsörer som jag tycker ni ska kolla in. En som heter Inred som har allt från sängar ,soffor till ljusstakar. Kolla in den sidan så kommer ni hitta massor med saker till er hem.
Sedan hittade jag en dröm för er som fixar hemma  Verktygshandlarn en site som säljer proffsverktyg och som ni vet bra verktyg är A och O när man fixar hemmet. Allt går så mycket enklare med rätt verktyg.
Den sista som jag hittade är när ni har fixat klart i hemmet och vill ta det lite lugnt i soffan så passar väl en bra tidning. Så gå in och kolla Din tidning och boka en prenumeration.
Ja det var väl dessa jag ville tipsa om nu. Nu får det bli lite kaffe innan jag beger mig ut.
Så ha det bra alla läsare.

lördag 23 januari 2016

Lördagsmys i soffan!

Idag bestämde jag mig för att ta en dag i soffan med lite kaffe och smörgåsar för att kolla lite på Tv.
Blir att kolla lite skidåkning och någon film skulle jag tro. Är fortfarande riktigt kallt ute så är skönt att krypa upp i soffan med raggsockorna på och bara slappa.
Vila måste man ibland också. Imorgon blir det lite målning igen. Skulle bli lite mildare väder så då kanske det går att måla fönstret också. sedan måste jag tömma kontoret om jag ska lägga golv där inne. Men först ska jag måla väggarna. Är inte så mycket jag hade tänkt göra i det rummet bara få bort den fulla faluröda fondväggen. Det har blivit lite som ett förråd just nu. har massor av saker som jag ska försöka sälja iväg där inne för tillfället.
Nu får det bli att fylla på kaffekoppen och kolla in lite skidor. Blev ett lite kort inlägg denna gången ska försöka skriva mer nästa gång så ha tålamod. Ha det så bra på er så länge.

fredag 22 januari 2016

Riktig vinter!

Hemma i huset igen efter jul och nyårsfirande plus lite jobb på det. Känns som det var en evighet sedan man var hemma. Kom nästan inte ihåg var det var jag höll på med att göra.
Men det är ju mina berömda dörrar och fönster som ni vet. Fast måla fönster i minusgrader är inget att rekommendera. Så får bli att måla dörren i verkstaden istället.
Har även köpt mig ett klickgolv som jag ska lägga in i kontoret. Blev ett billigt golv från IKEA men det duger inne i kontoret.
Ska jag bara måla väggarna där inne också. Ska tittar över mitt färgförråd om jag har någon färg som passar. Allt är bättre än faluröd som det är nu.
Som sagt så är det snö och riktigt kallt just nu här så man har fått riktig vinter. Var gör man som hus fixare då? Jo man frostar av frysen för då kan man sätta ut varorna på altanen medan isen i frysen smälter. Fast det bästa vore ju om man hade en självavfrostande frys.
Igår fick jag även mitt larm installerat så nu kan man känna sig lite säkrare här hemma och även när jag är borta.
Är en bra investering då försäkringen på huset också går ner vilket är bra.
Nu får det bli att ta på sig arbetsbyxorna och måla lite så ha det så bra på er.
Juldekorationer i Stockholm

Utsikten från fören

Riktigt vackert i Stockholms skärgård.

söndag 17 januari 2016

Sista kvällen!

Då får summera detta passet då för nu har man gjort klart sista kvällen ombord.
Kan väl säga att det har varit upp och ner på detta passet. Var lite mycket att göra i början av passet men avtog mot slutet.
Är väl inga som har pengar i januari att kryssa för kan jag tro.  De som åkte med oss i början var väl såna som hade besökt släkt och vänner.
Sedan har det väl hänt lite annat som man inte vill gå in på men som tar energi på ett annat sätt. Har dock bestämt mig för att inte lägga för mycket tankar på detta. Blir inte bättre av det.
Gå in i väggen är inget jag rekommenderar. Jag har mött den så jag vet hur det är och det är ingen bra upplevelse tro mig.
Nu blir det att träffa barnen igen en kortis.  Sedan en tur hem till huset för att få ett larm installerat på dyrgripen.
Denna ledighet fyller jag år också och ska tydligen bli firad av barnen.  De är för goa. Är ju alltid roligt med lite kalas.
Nu får det bli att packa ihop sina saker och städa hytten så man är klar för hemgång imorgon.
Så ha det så bra på er där ute så hörs vi.